Επαγγελματικές επαγωγικές εστίες Geniko Emporio

Επαγγελματικές επαγωγικές εστίες Geniko Emporio

Για να κάνετε τη δουλειά σας πιο γρήγορα και πιο οικονομικά

Οι επαγωγικές εστίες μπορούν να γίνουν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, το οποίο σας βοηθάει να κάνετε τη δουλειά σας γρηγορότερα και ταυτόχρονα σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρήματα λόγω της λιγότερης κατανάλωσης ρεύματος που έχουν.

Πάρα πολλές κουζίνες επιχειρήσεων εστίασης όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία κατά την κατασκευή τους ή και πιο μετά όταν έρθει η ώρα να αλλάξουν κάποιο κομμάτι του επαγγελματικού τους εξοπλισμού συνήθως έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε εστίες ρεύματος ή υγραερίου αγνοώντας τις περισσότερες φορές τα οφέλη που μπορεί να έχει μία επαγωγική εστία για την κουζίνα τους.

Είναι ευρέως γνωστό πως οι ηλεκτρικές κουζίνες είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για μία κουζίνα επαγγελματική και οι εστίες υγραερίου πιο οικονομικές αλλά λίγο πιο κοστοβόρες κατά την αρχική τους αγορά.

Επίσης όσοι έχουν χρησιμοποιήσει εστίες υγραερίου υποστηρίζουν δικαίως πως οι εστίες είναι πιο γρήγορες στο να ζεσταίνουν και να μαγειρεύουν το φαΐ σε σχέση με τις ηλεκτρικές.

Αυτό ισχύει 100% αλλά κανείς δεν μιλάει ποτέ για την σπατάλη της ενέργειας που γίνεται όταν χρησιμοποιούμε εστίες υγραερίου γιατί τις περισσότερες φορές κάνουμε τη δουλειά μας πάρα πολύ γρήγορα και το κόστος είναι συγκριτικά πάρα πολύ χαμηλό και δεν μας ενδιαφέρει.

Παρόλα αυτά όμως από την ενέργεια που παράγεται από τον καυστήρα υγραερίου, το ποσοστό το οποίο συμβάλει στο γρήγορο μαγείρεμα και ζέσταμα του φαγητού είναι κοντά στο μισό από αυτό που παράγεται από τον καυστήρα. Το άλλο μισό απλά μένει ανεκμετάλλευτο.

Οι επαγγελματικές επαγωγικές εστίες όμως έχουν κάτι το οποίο δεν έχουν οι ηλεκτρικές εστίες και υγραερίου.

Διοχετεύουν την ενέργεια που παράγουν απευθείας στο σκεύος το οποίο τοποθετείται πάνω σε αυτές και δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου σπατάλες στην ενέργεια.

Η μόνη προϋπόθεση για να μπορέσουν να διοχετεύσουν την ενέργεια και να δουλέψουν όπως πρέπει οι επαγωγικές εστίες είναι να έχουμε επαγωγικά σκεύη τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μπορούν να μαγνητίζουν την ενέργεια που απελευθερώνουν οι επαγωγικές εστίες.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν οι επαγωγικές εστίες εξοικονομούν ρεύμα και σέβονται περισσότερο το περιβάλλον γιατί εξοικονομούν πολύ περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις εστίες ηλεκτρικές και αερίου.

Ας έχετε λοιπόν αυτές τις πληροφορίες υπόψιν την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε ένα κομμάτι της κουζίνας σας και σκεφτείτε μακροπρόθεσμα.

Τις περισσότερες φορές μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε λίγο παραπάνω και να αποκτήσετε ένα μηχάνημα επαγγελματικού εξοπλισμού αλλά σίγουρα αυτό αξίζει τον κόπο αν είναι να σας γλιτώνει το λίγο παραπάνω που πληρώσατε κατά την αρχική του αγορά σε σύγκριση με την λιγότερη μηνιαία κατανάλωση που θα έχει μετά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Geniko Emporio και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας θα σας λύσει όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε για τον επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης και να μπορέσει να σας καθοδηγήσει στο να κάνετε σωστές αγορές επαγγελματικού εξοπλισμού που δεν θα μετανιώσετε μελλοντικά και θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον, δείτε μερικές από τις κορυφαίες κατηγορίες εξοπλισμού εστίασης:

Επαγγελματικά ψυγεία πάγκοι

Επαγγελματικοί φούρνοι εστιατορίου

Επαγγελματικές φριτέζες

Επαγγελματικά πλυντήρια

Είδη πορσελάνης – πιάτα

Για επικοινωνία, καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Αθήνα: 2118001943

Θεσσαλονίκη: 2312201216

Ρόδο: 2241061908