Λήστεψαν και άφησαν δεμένο το θύμα τους μέσα στο σπίτι του

Λήστεψαν και άφησαν δεμένο το θύμα τους μέσα στο σπίτι του

Ο 61χρονος κατάφερε να λυθεί μετά από ώρες και να ειδοποιήσει την Αστυνομία

Θύμα δύο αδίστακτων ληστών έπεσε ένας 61χρονος μέσα στο σπίτι του στην Αετόπετρα Κόνιτσας, όπου τον λήστεψαν και τον φεύγοντας τον άφησαν δεμένο για ώρες, μέχρι να καταφέρει να λυθεί.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, οι δύο δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στο σπίτι, όπου διέμενε μία κατάκοιτη γυναίκα 92 ετών και ο 61χρονος γιος της. Αφού άρπαξαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, έφυγαν αφήνοντας τον 61χρονο δεμένεο σε δωμάτιο του σπιτιού. Ο 61χρονος κατάφερε μόνος του να λυθεί τα ξημερώματα και ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι δύο κακοποιοί συνελήφθησαν τελικά στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 34 και 28 ετών. Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν τα κοσμήματα και στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον 61χρονο.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και μέσα σε λίγες ώρες, μετά την αξιοποίηση όλων των στοιχείων κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες. Η προανάκριση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και εξετάζεται τυχόν εμπλοκή των δύο ατόμων και σε άλλες ενέργειες.