«Μπήκε από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα και την άκουσα να ουρλιάζει ”το παιδί μου”»

«Μπήκε από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα και την άκουσα να ουρλιάζει ”το παιδί μου”»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων για την τραγωδία στο Χαλάνδρι - Τι αναφέρει ο 27χρονος στο σημείωμα που άφησε

Σημείωμα είχε αφήσει ο 27χρονος πατέρας που σκότωσε το παιδί του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε αυτό ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας φαίνεται πως κατηγορεί τη σύζυγό του για εγκατάλειψη και κλείνει το σημείωμα με μια «συγγνώμη».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος, αναφέρει στο σημείωμα ότι «χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο» και ότι «δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση» και καταλήγει γράφοντας ένα «μεγάλο συγγνώμη».

Συγκλονισμένοι οι γείτονες

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του Χαλανδρίου από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε την Κυριακή όταν ο 27χρονος πατέρας σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Δεν ακούσαμε πυροβολισμούς ούτε είχαμε ακούσει να γίνεται φασαρία. Τι συνέβη μεταξύ του ζευγαριού δεν ξέρουμε, μόνο που η σύζυγος έλειπε αρκετές φορές. Φαινόταν λογικό παιδί, δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που συνέβη. Ήμουν στο μπαλκόνι, ήρθε η κοπέλα και με καλημέρισε. Με ρώτησε ο Γιώργος είναι μέσα; Της απάντησα μέσα θα είναι γιατί το αυτοκίνητο είναι εδώ. Χτυπάμε και δεν μας ανοίγει. Μπήκε από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα και την άκουσα να ουρλιάζει ''το παιδί μου''», δήλωσε η κ. Καίτη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

«Δεν ακούσαμε τίποτα, μόνο το περασμένο βράδυ άκουσα έναν μονόλογο του νεαρού και φωνές. Μάλλον μιλούσαν στο τηλέφωνο. Δεν φαινόταν ότι έκρυβε τόση βία. Ήταν ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», τόνισε από την πλευρά ο κ. Κώστας που μένει απέναντι από το διαμέρισμα.

Το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό σκηνικό καθώς τους αντίκρυσαν νεκρούς.

Δίπλα τους υπήρχε μία κυνηγετική καραμπίνα με την οποία ο πατέρας σκότωσε το παιδί και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και περίπου έναν χρόνο. Οι δυο τους φέρονται να καυγάδιζαν συνεχώς και να είχαν πολλές διαφωνίες.

Το πρωί της Κυριακής η νεαρή γυναίκα άρχισε να τον αναζητά στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Όταν πήγε στο σπίτι του 27χρονου, φέρεται να ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, απέκλεισαν το σπίτι ενώ πήραν από το εσωτερικό, τον υπολογιστή του 27χρονου και το κινητό του τηλέφωνο.

Καθώς δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα με το οποίο θα εξηγούσε τους λόγους για την πράξη του, αναζητούν τα πρόσωπα με τα οποία είχε τις τελευταίες επικοινωνίες. Ακόμα και οι αστυνομικοί πάντως που μπήκαν στο σπίτι δεν άντεξαν από το θέαμα που αντίκρυσαν και λύγισαν.

Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε ένας τηλεφωνικός, αυτή τη φορά, καβγάς. Τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε το παιδί του, μέσα στο δωμάτιό του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα του 4χρονου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ την παρακολουθεί και ψυχολόγος.