Ταυτοποιήθηκε 48χρονος για την επίθεση σε οπαδούς της ΑΕΚ

Ταυτοποιήθηκε 48χρονος για την επίθεση σε οπαδούς της ΑΕΚ

Οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες της Εθνικής Οδού

Το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης στην Εθνική Οδό και στα διόδια της Τραγάνας στη Φθιώτιδα, απέφερε την πρώτη ταυτοποίηση δράστη της άγριας επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής εις βάρος οπαδών της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 48χρονο, οδηγό του ενός λευκού βαν που μπλόκαρε το αυτοκίνητο με τους πέντε φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 100 και πλέον οπαδούς που επέβαιναν σε λεωφορείο και βαν.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μαχαιρωμένος στο πόδι και την κοιλιά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές ο 48χρονος, που είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά αθλητικής βίας, είχε νοικιάσει από εταιρία το βανάκι και το πρωί γύρω στις 6 το επέστρεψε σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία και κάποιων άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην επίθεση .