Πάλεψε με τους αστυνομικούς πριν τον συλλάβουν για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Βούλα

Πάλεψε με τους αστυνομικούς πριν τον συλλάβουν για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Βούλα

Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη του – Η καταδίωξη και τα συμβόλαια θανάτου

Στη σύλληψη ενός υπόπτου για τη δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας στις 31 Οκτωβρίου 2018, προχώρησε χθες το μεσημέρι η Αστυνομία.

Ο 30χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του επιχειρηματία και εικάζουν ότι πρόκειται για έναν σκληρό κακοποιό, τον οποίο κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και μέσα από υλικό κάμερας ασφαλείας και ζήτησαν από τους συνδέσμους στο εξωτερικό να τους ενημερώσουν για το πού βρίσκεται.

Την περασμένη Τρίτη πληροφορήθηκαν ότι πέρασε τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και έστησαν κλοιό γύρω του. Κατάφεραν να τον εντοπίσουν στη Γλυφάδα και ακολούθησε η σύλληψή του με κινηματογραφικό τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο του ΑΝΤ1, υπήρξε καταδίωξη, συγκρούσεις αυτοκινήτων αλλάκαι πάλη του κακοποιού με αστυνομικούς.

Αρχικά τον συνέλαβαν για ένα πλαστό έγγραφο που είχε στην κατοχή του γιατί δεν ήθελαν να τον χάσουν και δεν ήταν έτοιμα τα τυπικά διαδικαστικά, σήμερα όμως έχοντας όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στα χέρια τους και τα ευρήματα από τα Εγκληματολογικά εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκαν στη σύλληψή του και για τη δολοφονία του επιχειρηματία. Χαρακτηρίζεται ως επαγγελματίας εκτελεστής επειδή ήρθε μόνο και μόνο για να εκτελέσει το συγκεκριμένο συμβόλαιο θανάτου και αμέσως μετά μαζί με τον αδερφό του που επίσης αναζητείται και φέρεται να βρίσκεται στη Βουλγαρία, έσπευσαν να φύγουν από την Ελλάδα.

Επίσης, αναλάμβανε όχι μόνο συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία αλλά και σε άλλες χώρες και οι ελληνικές Αρχές αναμένεται να διαβιβάσουν τα στοιχεία μέσω της Ιντερπόλ παγκοσμίως. Αυτό που ερευνούν οι Αρχές είναι αν έχει ξαναέρθει στην Ελλάδα καθώς θεωρείται ότι ενδέχεται να κρύβεται πίσω και από άλλα συμβόλαια θανάτου.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του ο εντολέας της επιμένει ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και πως ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο συλληφθείς δεν έχει βγάλει μέχρι στιγμής ούτε μία λέξη από το στόμα του, με τους αστυνομικούς να τον φωνάζουν «μουγγό».