Ανδρικά παντελόνια και πουλόβερ που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

Ανδρικά παντελόνια και πουλόβερ που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

Ρούχα σε denim look αλλά και σε chinos από τη 3GUYS

Το τζιν παντελόνι είναι ίσως το πιο πολυφορεμένο ρούχο που έχει περάσει στην ιστορία της μόδας. Ειδικά οι άνδρες, το επιλέγουν σε καθημερινή βάση συνδυάζοντάς το με κάθε λογής ρούχο ανά εποχή. Εκτός από το τζιν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και τα chinos παντελόνια, τα οποία συνδυάζονται ευκολότερα με ένα πουκάμισο για μία semi-formal ή ξεκάθαρα επίσημη εμφάνιση για κάθε περίσταση. Τώρα τον χειμώνα οι 3GUYS σας δίνουν πολλούς λόγους για να κάνετε τις αγορές σας online με ανδρικά ρούχα, σε καλύτερες τιμές, όχι μόνο σε denim look αλλά και σε chinos ανδρικά παντελόνια συνδυασμένα με πουλόβερ που θα σας κρατήσουν ζεστούς και στυλάτους.

Ένα ίσον κανένα - Επιλέξτε άλλο ένα τζιν για περισσότερες επιλογές!

Σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι που ξεφεύγει από τα κλασικά μπλε και φαίνεται σαφώς πιο formal. Συνδυάζεται με τα sneakers και τα μποτάκια σας και ενώ η φόρμα του είναι slim και η γραμμή του ελαστική. Σίγουρα θα αποκτήσει μία πλεονεκτική θέση στην ντουλάπα σας για χρόνια! Κανονική μέση, δεν ανοίγει μετά το πλύσιμο, 97% Βαμβάκι 3% Λίκρα. Διαθέσιμο από με ένα κλικ σε πολύ καλή τιμή. Συνδυάστε το με άσπρο ή μαύρο t-shirt ή επιλέξτε ένα από τα μακριά ανδρικά πλεκτά πουλόβερ που είναι στην μόδα.

Chinos σε χακί

Τα chinos παντελόνια δεν φοριούνται πλέον μόνο το καλοκαίρι αλλά μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους ακόμα και εν μέσω χειμώνα, αφού είναι πιο επίσημα από τα ανδρικά τζιν παντελόνια και φυσικά πιο μοντέρνα και smart από τα υφασμάτινα παντελόνια. Βρείτε εύκολα και γρήγορα το χακί ανδρικό παντελόνι που είναι στην μόδα και φέτος.

Δύο πουλόβερ για να συνδυάσετε τέλεια τα παντελόνι σας

Τι σας βολεύει καλύτερα; Ζακέτα ή μπλούζα πουλόβερ; Οι 3GUYS σας προτείνουν και τα δύο σε ασυναγώνιστες τιμές. Βρείτε εδώ την πλεκτή ζακέτα από 100% ακρυλικό.

Shop Now à 3GUYS

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 15 ευρώ.