Έκλεψαν ποδήλατο ακτιβιστή που ταξίδευε για φιλανθρωπικό σκοπό στη Θεσσαλονίκη

Έκλεψαν ποδήλατο ακτιβιστή που ταξίδευε για φιλανθρωπικό σκοπό στη Θεσσαλονίκη

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Ο Ολλανδός Jitse Bouma, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από την Ολλανδία στην Ινδία για φιλανθρωπικό σκοπό και του έκλεψαν το ποδήλατο!

Ο νεαρός ακτιβιστής, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ζητά τη βοήθεια των ανθρώπων της πόλης προκειμένου να βρει το ποδήλατό του, που κλάπηκε από την οδό Τσιμισκή στις 26 Μαρτίου 2019.

Ο νεαρός ακτιβιστής ταξιδεύει με αφετηρία το Άμστερνταμ, με το ποδήλατό του, με προορισμό την Ινδία, στοχεύοντας μέσα από το ταξίδι του, να ενημερώσει, αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο. Πρώην καρκινοπαθής ο ίδιος, εμπνεύστηκε το ταξίδι με το ποδήλατο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει για τον παιδικό καρκίνο αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα που θα διατεθούν για την φυσιοθεραπεία παιδιών με καρκίνο.

Ωστόσο, το ταξίδι του 10.000 χιλιομέτρων που ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου, κινδυνεύει να τελειώσει στην Ελλάδα και γι΄αυτό τον λόγο ο Jitse Bouma δίνει αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον βρει και του επιστρέψει το ποδήλατό του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...