Τραγωδία Νέος Κόσμος: «Γιατί μου το έκανες αυτό, γιατί μου το έκανες»

Τραγωδία Νέος Κόσμος: «Γιατί μου το έκανες αυτό, γιατί μου το έκανες»

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας που είδε την κόρη του και την γυναίκα του αιμόφυρτες στο δρόμο

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στον Νέο Κόσμο όπου μια μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου την 4χρονη κόρη της. Σε κατάσταση σοκ είναι ο πατέρας ο οποίος προσπάθησε να την σταματήσει αλλά δεν πρόλαβε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR oι αστυνομικοί της ομάδας Ζ έλαβαν στις πέντε παρά τέταρτο το απόγευμα σήμα για «κάποιον που πετάει από το μπαλκόνι παιδιά». Αμέσως έσπευσαν στην πολυκατοικία της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη στον Ν. Κόσμο. Όταν έφτασαν, σοκαρισμένοι είδαν το παιδί και τη μητέρα αιμόφυρτους στην άσφαλτο. Ο τραγικός πατέρας τους πλησίασε και τους είπε «Είμαι ο πατέρας».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε απελπισμένος «γιατί μου το έκανες αυτό, γιατί μου το έκανες»!  Μαζί με τους αστυνομικούς ανέβηκαν στο διαμέρισμα, ωστόσο δεν μπορούσαν να μπουν, καθώς η μητέρα είχε βάλει το σύρτη από μέσα. Έτσι, μπήκαν από το διπλανό διαμέρισμα.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας, είχε μιλήσει πριν  μισή ώρα με τη σύζυγό του στο Viber και ήταν πολύ ήρεμη. Όπως είπε, η σύζυγός του δεν έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή

«Είδα το παιδί να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι»

Μια γυναίκα με τα δύο της παιδιά έγινε μάρτυρας της τραγικής στιγμής. Η ίδια περνούσε έξω από την πολυκατοικία. Οι σπαρακτικές κραυγές της 4χρονης Έφης ήταν που την έκαναν να στρέψει το βλέμμα στον πέμπτο όροφο.

«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις, τη ρώτησα. Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. Δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γυαλιά σου, μου απάντησε. Λέω στον γιο μου, πού είναι το παιδί;  Έξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι», περιγράφει.

«Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ..., της έλεγα».

Χωρίς σφυγμό το παιδί στο νοσοκομείο 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Παίδων, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο χωρίς σφυγμό.

«Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.