Αγρότης ακρωτηριάστηκε από φρέζα στην Αλεξανδρούπολη

Αγρότης ακρωτηριάστηκε από φρέζα στην Αλεξανδρούπολη

Κλήθηκε η Πυροσβεστική να τον απεγλωβίσει από το γεωργικό μηχάνημα

Σε κρίσιμη κατάσταση και με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι και τραύματα σε άλλα σημεία του σώματος του, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολής 82χρονος αγρότης, που τραυματίστηκε σοβαρά από γεωργική φρέζα κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών σε κτήμα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα evros-news.gr, οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο ειδοποιημένοι από την γυναίκα και τον γιο του ηλικιωμένου, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους το θέαμα που αντίκρυσαν και το μέγεθος του ακρωτηριασμού που υπέστη ο 82χρονος. Το πόδι του σύμφωνα με το δημοσίευμα κυριολεκτικά είχε διαλυθεί και μπλεχτεί μέσα στην φρέζα, ο ίδιος αν και πονούσε φρικτά, προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αλλά χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και εισήχθη στο χειρουργείο, το οποίο διήρκεσε πολλές ώρες. Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες τους, αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το πόδι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.