Προπηλάκισαν 48χρονο κατηγορούμενο για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης

Προπηλάκισαν 48χρονο κατηγορούμενο για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης

Ένταση κατά την μεταφορά του κατηγορούμενου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου

Επίθεση παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας δέχθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 48χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε 11χρονη, από συγγενείς και φίλους της οικογένειας του κοριτσιού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr, σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της 11χρονης συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου μεταφέρθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο 48χρονος κατηγορούμενος, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Κάποιοι του πεταξαν αντικείμενα, ενώ άλλοι επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν, προκειμένου να τον χτυπήσουν. Η Αστυνομία αντέδρασε άμεσα, μπαίνοντας μπροστά από τον κατηγορούμενο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο 48χρονος κατηγορείται, ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης, η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον κατηγορούμενο στο Ηράκλειο. Η υπόθεση βγήκε στο φως πριν από λίγες ημέρες, όταν έγινε καταγγελία από την οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη εις βάρος του 48χρονου άνδρα.