Απειλούν την οικογένεια της φοιτήτριας που έπεσε στο κενό στο ΑΠΘ

Απειλούν την οικογένεια της φοιτήτριας που έπεσε στο κενό στο ΑΠΘ

«Σταματήστε το. Θα σας βρει μεγάλο κακό λέμε»

Για απειλητικά μηνύματα για τη ζωή τους κάνουν λόγο μέλη της οικογένειας της φοιτήτριας, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια έπεσε στο κενό από την φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε: «Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί, τα παιδιά μου. Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι, καταλαβαίνεις. Ακόμα και εγώ η ίδια. Με φόβισαν και εμένα και περισσότερο τα παιδιά».

Τα μηνύματα που έλαβαν η αδερφή και η ξαδέρφη της φοιτήτριας σοκάρουν. «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα, θες να χάσετε και άλλα μέλη;, Μην είστε απόλυτοι ότι είναι αθώα, δεν ξέρετε τι μπορεί να έκανε. Σταματήστε το. Θα σας βρει μεγάλο κακό λέμε» αναφέρουν κάποια από αυτά.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας έχουν απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ότι έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Οι απειλές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ξεκίνησαν λίγο μετά την κατάθεση του βασικού αυτόπτη μάρτυρα.

«Όταν λέει στο παιδί μου "σταματήστε γιατί θα σας βρει μεγάλο κακό. Θα έχεις την τύχη της αδερφής σου, την ξαποστείλαμε. Πίσω από εμένα κρύβονται κάποιοι άλλοι, δεν καθαρίζω εγώ, καθαρίζουν άλλοι για εμένα". Τι θα έκανε ένα παιδί 19 χρόνων με όλα αυτά που συμβαίνουν να απειλείται; Και να απειλείται και όλη η οικογένειά μου», ανέφερε η μητέρα.