Απολογείται σήμερα ο 36χρονος που στραγγάλισε την πρώην σύζυγο του

Απολογείται σήμερα ο 36χρονος που στραγγάλισε την πρώην σύζυγο του

Η δολοφονία σημειώθηκε μετά από καυγά

Εν μέσω εμφυλιοπολεμικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί στη Σητεία, μεταξύ των δύο οικογενειών, απολογείται σήμερα ο 36χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει πως το μεσημέρι της Δευτέρας στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δολοφονία που σημειώθηκε, μετά από ένα καυγά της γυναίκας και του 36χρονου στο περιθώριο συμφωνημένης συνάντησης για να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο νοσοκομείο για εξετάσεις, έχει διχάσει, με τις απόψεις που εκφράζονται για το ποιόν του δράστη να διίστανται όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα της 32χρονης,περιγράφοντας πως τα τέσσερα χρόνια που ήταν με τον άνδρα της «είχε περάσει μαύρη ζωή, είχε κάνει δύο αποβολές. Εκείνος ήθελε να κάνει παιδιά για να παίρνει επιδόματα, να είναι βασιλιάς. Τη χτυπούσε, έβγαζε μαχαίρι και την απειλούσε, πήγε να πέσει από το μπαλκόνι και την κρατούσε από τα μαλλιά επειδή κατά λάθος πάτησε την κόρη που είχε από την πρώτη του γυναίκα».

«Ζήλευε την κόρη μου, δεν την άφηνε να κάνει μπάνιο, να χτενιστεί. Να μην την πλησιάσει κανείς. Όταν πληρωνόταν πήγαινε μαζί της και της έπαιρνε όλα τα λεφτά» συνεχίζει. «Μπροστά μας έδειχνε πως είναι ευτυχισμένη αλλά πίσω μας περνούσε τον δικό της Γολγοθά» ανέφερε.