Στραγγάλισε τη γυναίκα του και έπειτα παραδόθηκε

Στραγγάλισε τη γυναίκα του και έπειτα παραδόθηκε

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το άγριο έγκλημα στην Κρήτη

Σήμερα το μεσημέρι στις 3 φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην 32χρονη που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της στη Σητεία της Κρήτης.

Σοκαρισμένη συνεχίζει να είναι η κοινωνία της Σητείας από τον στραγγαλισμό της νεαρής μητέρας όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Το άγριο έγκλημα συνέβη χθες το μεσημέρι όταν η 32χρονη βρέθηκε στο σπίτι των γονιών της χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα είχε στραγγαλιστεί από τον, εν διαστάσει, σύζυγο της. Την άτυχη γυναίκα βρήκε ο αδερφός της που κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία που έφτασαν στο σπίτι μετά από λίγη ώρα ωστόσο η 32χρονη είχε, ήδη, «φύγει» από την ζωή.

Συχνοί καβγάδες

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Λασίθι, οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν αρκετά συχνοί και μάλιστα είχαν ενταθεί το τελευταίο διάστημα. Γείτονες της 32χρονης ανέφεραν χθες πως οι δυο τους καβγάδιζαν πάρα πολύ και αυτός ήταν ο λόγος που η άτυχη γυναίκα έμενε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της μητέρας της. Η άτυχη Κατερίνα ήταν μητέρα δύο παιδιών, 18 και 6 μηνών αντίστοιχα ενώ ο σύζυγος της είχε ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Αρκετές ώρες μετά τον θάνατο της 32χρονης, η σωρός της μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο και το ΠΑΓΝΗ. Εκεί έγινε η νεκροψία της άτυχης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το πόρισμα κάνει λόγο για «θάνατο που προήλθε μέσω ασφυξίας από στραγγαλισμό» ενώ ήταν ακαριαίος.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Λίγη ώρα πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης, η Αστυνομία με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε για το ειδεχθές έγκλημα που έχει σοκάρει το Λασίθι. Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι «ο 36χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών και μετά από διαπληκτισμό με την 32χρονη, προκάλεσε το θάνατό της» και ο οποίος στην συνέχεια συνελήφθη.