Συνελήφθη ο σύζυγος για τη δολοφονία της 32χρονης στη Σητεία

Συνελήφθη ο σύζυγος για τη δολοφονία της 32χρονης στη Σητεία

Φέρεται να στραγγάλισε την νεαρή γυναίκα μέσα στο σπίτι της μητέρας της

Σε στραγγαλισμό από τον σύζυγό της οφείλεται ο θάνατος της 32χρονης, που βρέθηκε νεκρή σήμερα το μεσημέρι μέσα στο σπίτι της μητέρα της στη Σητεία, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα neakriti.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο σύζυγος παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά ηλικίας μόλις 18 και 6 μηνών αντίστοιχα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είχε πολλές εντάσεις μέσα στη σχέση του.

Άλλη μία ένταση ήταν και η σημερινή, που κορυφώθηκε με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, μέσα στο σπίτι της μητέρας της νεαρής κοπέλας, όπου έμενε η 32χρονη μαζί με τα παιδιά από τα Χριστούγεννα και έπειτα. Ο άνδρας μάλιστα φέρεται να προχώρησε σ’ αυτή την πράξη μπροστά στα μάτια των παιδιών.

Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας, ενώ στο σπίτι μετέβη και ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο φερόμενος ως δράστης ήταν ξανά παντρεμένος στο παρελθόν και από αυτό το γάμο είχε αποκτήσει ένα παιδί, που σήμερα είναι 13 ετών.