Στη Ρόδο οι γονείς της Τοπαλούδη για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη τους

Στη Ρόδο οι γονείς της Τοπαλούδη για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη τους

Τα στοιχεία που πρόκειται να δώσει η μητέρα της που προέκυψαν από τα social media της φοιτήτριας

Την ανακρίτρια Ρόδου θα επισκεφθούν αύριο Παρασκευή οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, προκειμένου να καταθέσουν για τα απειλητικά μηνύματα τα οποία δεχόταν η κόρη της όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Η μητέρα της άτυχης Ελένης είναι εκείνη που θα δώσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν την δολοφονήσουν.

Συγκεκριμένα πρόκειται να δώσει στοιχεία για δυο τουλάχιστον νεαρούς άντρες που έχουν προκύψει από τα social media της φοιτήτριας. Η οικογένεια Τοπαλούδη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει να διερευνηθεί αν αυτά τα νεαρά άτομα σχετίζονται με τον Ροδίτη και τον Αλβανό που κατηγορούνται για το άγριο έγκλημα. Κοινό σημείο τους, όπως μαθαίνουμε, είναι ότι κατάγονται από τον ίδιο χωριό στη Ρόδο.

Το πτώμα της βρέθηκε γυμνό, φορώντας λυμένο έναν μοβ στηθόδεσμο, δεν προέκυψαν , τουλάχιστον αρχικά, ίχνη βιασμού.

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, ενώ συγγενείς της πήγαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα. Η νεαρή φοιτήτρια είχε βρεθεί πεταμένη σε βραχώδη περιοχή.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών κατέληξαν στη σύλληψη ενός 21χρονο Ροδίτη και στον 19χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί.

Οι αποκαλύψεις από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορούμενων

Όπως αποκαλύφτηκε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορούμενων, ο Ροδίτης, από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του, πραγματοποίησε συνολικά 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είχε αναφέρει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο Star.

Φίλος του 21χρονου κατηγορούμενου είχε αποκαλύψει ότι η δράση του Ροδίτη ήταν κοινό μυστικό στο νησί.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένου της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».