Τον μαχαίρωσε μέχρι να σπάσει το μαχαίρι και του αφαίρεσε τα ζωτικά του όργανα

Τον μαχαίρωσε μέχρι να σπάσει το μαχαίρι και του αφαίρεσε τα ζωτικά του όργανα

Σοκάρουν τα στοιχεία για την δολοφονία του 79χρονου στον Πειραιά

Αποτροπή προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στον Πειραιά με θύμα έναν 79χρονο άνδρα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής, η 55χρονη κατηγορούμενη μαχαίρωσε τον 79χρονο και στη συνέχεα αφαίρεσε και τα ζωτικά του όργανα. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, δεν δίστασε να του κλείσει το στόμα με μανταλάκια, για να σταματήσει να φωνάζει.

Η 55χρονη Χιλιανή με ένα κουζινομάχαιρο κατάφερε στον άτυχο συνταξιούχο απανωτές και πολλαπλές κακώσεις. Όπως διαπιστώθηκε το θύμα είχε βαθιά τραύματα στο λαιμό, στο θώρακα και την κοιλιά, ενώ τα χέρια του είχαν αμυχές καθώς όπως διαπιστώθηκε το θύμα πάλευε για τη ζωή του.

Πώς έφθασε στο έγκλημα

Όλα ξεκίνησαν με έναν καβγά μεταξύ τους στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά. Κάποια στιγμή οι φωνές σταμάτησαν, με αποτέλεσμα οι γείτονες να θεωρούν ότι ο καβγάς έλαβε τέλος. Οι φωνές όμως λίγο αργότερα συνεχίσθηκαν και έτσι οι γείτονες αναγκάστηκαν να φωνάξουν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος καθώς αντίκρισαν τον ηλικιωμένο κατακρεουργημένο και ημίγυμνος μέσα σε μία λίμνη αίματος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας.

Επρόκειτο για συνταξιούχο ναυτικό με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σχέσεις η 55χρονη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα τον μαχαίρωσε με μανία πάρα πολλές φορές και σταμάτησε μόνο όταν το μαχαίρι έσπασε. Πριν ξεκινήσει να τον μαχαιρώνει τον είχε χτυπήσει με μία γλάστρα στο κεφάλι προκειμένου να τον ακινητοποιήσει. Μετά το έγκλημα, επέστρεψε στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε αγκαλιά με τον σκύλο της.

«Την είχε λυπηθεί ο πατέρας μου και την κράταγε στο σπίτι, την έδιωχνε να φύγει, δεν έφευγε», υποστήριξε η κόρη του θύματος, που ανέφερε πως την είδε για πρώτη φορά όταν την κατέβαζαν από το διαμέρισμα οι αστυνομικοί.