Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τον φίλο της Αγάπης του GNTM

Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τον φίλο της Αγάπης του GNTM

Απορρίφθηκαν όλα τα ελαφρυντικά

Δικαιώθηκε η Αγάπη Τουρατζίδου στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο. Το μοντέλο το οποίο συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι και τα bootcamp τα τελευταία 4,5 χρόνια ζούσε ένα θρίλερ.

Ο σύντροφος της δολοφονήθηκε το 2014 από τον πρώην σύντροφο της αδερφής της, στα 27 του χρόνια.

Σήμερα το δικαστήριο το έκρινε ένοχο, δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και του επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο κατηγορούμενος, όπως μετέδωσε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, μόλις του ανακοινώθηκε η ποινή του, σηκώθηκε όρθιος μέσα στην αίθουσα και άρχισε να εξαπολύει ύβρεις στα ελληνικά και στα ρώσικα τόσο στην Αγάπη όσο και στην αδερφή της Αλεξάνδρα.

Οι νεαρές γυναίκες βγαίνοντας από τα δικαστήρια δεν θέλησαν να ανταπαντήσουν στον κατηγορούμενο ενώ ήταν φανερά καταβεβλημένες. Η μητέρα του κατηγορουμένου λιποθύμησε στην ανακοίνωση της απόφασης.

«Είναι ένας εφιάλτης που τραβάω εδώ και πέντε χρόνια. Θέλω να δικαιωθούμε. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό. Να γίνει μάθημα στα νέα παιδιά, πώς από ένα λάθος μπορεί να γίνει ένα τόσο άσχημο πράγμα. Να προσέχουν πάρα πολύ τα νέα κορίτσια με ποιους κάνουν παρέα και να μην κάνουν το ίδιο λάθος που έκανε η αδερφή μου» είπε η Αγάπη στην εκπομπή.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: