Η 53χρονη καθαρίστρια μιλά για τις μέρες στη φυλακή

Η 53χρονη καθαρίστρια μιλά για τις μέρες στη φυλακή

«Ήμουν εντελώς παγωμένη. Ήμουν κέρινη. Είπα Τούλα πάρτο απόφαση θα μείνεις πολλά χρόνια μέσα»

Για την περιπέτεια της με την δικαιοσύνη καθώς και για τις μέρες μέσα στη φυλακή μίλησε η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha ανέφερε: Έβγαλα την τάξη μέσα σε ένα μήνα. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλο λάθος. Με κάλεσαν οι ανώτεροι, μου έδειξαν τον φάκελο και ότι βρήκαν ότι το απολυτήριο είχε παραποίηση και έτσι ξεκίνησε όλος αυτός ο Γολγοθάς, η περιπέτεια».

Η 53χρονη καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης στις 05-11-2018 από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας. Ήταν για χρόνια διορισμένη στο Ελληνικό Δημόσιο κάνοντας χρήση πλαστού απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου. Έμεινε 23 ημέρες στην φυλακή αλλά μετά αποφυλακίστηκε.

«Όταν έγιναν όλα αυτά και με διέγραψαν από το μητρώο, με τσάκισαν. Με ισοπέδωσαν. Λέω, με έδιωξαν από την δουλειά και είπα «Θεέ μου τι έκανα», ήταν τρομερό. Να με διώξουν από την δουλειά, να μου αφαιρέσουν 20 χρόνια και να φάω 10 χρόνια φυλακή; Λέω, τόσο βαρύ ήταν το αδίκημα;» ανέφερε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

«Έφαγα 15 χρόνια λόγω έντιμου βίου», είπε και πρόσθεσε: «Τελικά έφαγα 10 χρόνια κάθειρξη. Ζήτησα συγγνώμη από τους δικαστές».

Είπε ακόμα ότι ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία και δεν της την έδωσαν. «Παρακαλούσα τους δικαστές να μην μου δώσουν αυτή την ποινή και να μου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία». Η 53χρονη είπε ότι έμεινε 23 ημέρες στην φυλακή και στο ερώτημα πως ήταν απάντησε: «Και μια μέρα να μείνεις μέσα είναι πολύ. Η φυλακή είναι φυλακή». Για τις πρώτες ώρες του εγκλεισμού της είπε ότι ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε ούτε να κλάψει. «Είχα παγώσει», είπε χαρακτηριστικά. «Ούτε ένα δάκρυ δεν έβγαλα. Ήμουν εντελώς παγωμένη. Ήμουν κέρινη. Είπα Τούλα πάρτο απόφαση θα μείνεις πολλά χρόνια μέσα. Πρέπει να μείνει δυνατή για την οικογένειά σου».