Η σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου μαγνήτισε τα βλέμματα στην Πάτρα

Η σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου μαγνήτισε τα βλέμματα στην Πάτρα

Τον συνόδεψε σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου

Ήταν 2014 στη Σκιάθο, όταν ο πρόεδρος του Κινήματος συνάντησε για πρώτη φορά την 50χρονη Ολλανδή Γουέντι Κόνελι. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας τους η έλξη ανάμεσα στον Ελληνα πολιτικό και την Ολλανδή personal trainer είναι κάτι παραπάνω από προφανής.

Γιώργος Παπανδρέου και Κόνελι, έχουν πολλά κοινά: λατρεύουν και οι δύο την άθληση, αγαπούν την Ιστορία, ακούν την ίδια μουσική.

Οι πρώτοι ψίθυροι γύρω από τη φημολογούμενη σχέση του Έλληνα πολιτικού με μια «καλλίγραμμη Ολλανδή» γίνονται πρωτοσέλιδο τον Ιανουάριο του 2016, για να μετατραπούν στη συνέχεια σε βροντερές φωνές με απόηχο την αποχώρησή του από τη συζυγική κλίνη. Η Αντα ζει πλέον μόνη της στο Καστρί ενώ ο Γιώργος μετακομίζει σε παραλιακό σπίτι της Ανατολικής Αττικής .

Δυο χρόνια και κάτι μετά, συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους και μάλιστα πλέον η Γουέντι συνοδεύει τον πρώην Πρωθυπουργό σε ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως συνέβη και χθες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Η Γουέντι βρέθηκε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, δίπλα από τα παιδιά του Γιωργου Παπανδρέου για να ακούσει την ομιλία του, γράφει το Thebest.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...