Δολοφονία Τοπαλούδη: Το μυστήριο με τα laptops των δυο κατηγορουμένων

Δολοφονία Τοπαλούδη: Το μυστήριο με τα laptops των δυο κατηγορουμένων

Γιατί παραμένουν κλειδωμένα και τι αποκαλύπτουν οι καταθέσεις για τους κατηγορούμενους

Κλειδωμένα παραμένουν τα laptops των δυο κατηγορουμένων για την υπόθεση δολοφονίας στη Ρόδο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Οι αρχές προσπαθούν να ξεκλειδώσουν τους υπολογιστές αλλά αυτό δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατόν, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας της άτυχης 21χρονης στο κεντρικό δελτίο του καναλιού «είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία».

ΔιαβάστεΣοκαριστικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Αποτυπώματα άφησαν πίσω τους οι δράστες

Ήδη ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε πως θα ζητηθεί τεχνικός σύμβουλος για να ανοίξουν τα laptop.

Εν τω μεταξύ, αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις που έχει πάρει η ανακρίτρια, από άλλες κοπέλες για τη συμπεριφορά τόσο του 21χρονου Ροδίτη, όσο και του 19χρονου Αλβανού, που είναι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Τοπαλούδη, και από τις οποίες προκύπτουν νέες ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Ο Αλβανός κατηγορείται ήδη για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

«Ο Α….βγήκε στο δρόμο γυμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια φωνάζοντας τους "ελάτε να μου πάρετε…"» αναφέρει χαρακτηριστικά μαρτυρία που καίει τον 19χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, άλλες δύο κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει θύματα βιασμών από τον Αλβανό.