Σοκαριστικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Σοκαριστικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Αποτυπώματα άφησαν πίσω τους οι δράστες - Δείτε τις φωτογραφίες

Η ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από την ανακρίτρια Ρόδου.

Η «Δημοκρατική» της Ρόδου φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα. Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr οι δύο φερόμενοι κατηγορούμενοι φαίνεται πως «διασκέδαζαν» πριν το έγκλημα στην κουζίνα του σπιτιού και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου που βρέθηκε σε απόμερο σημείο στην παραλία Γκίνας, όπου οι κατηγορούμενο φέρεται πως πέταξαν αποδεικτικά στοιχεία.

Βρέθηκαν αποτυπώματα των δραστών σε ένα μπουκάλι με βότκα, σε βάζα και τζάμια, σε κούπες, σε ένα κουτί πορτοκαλάδας και δακτυλικό αποτύπωμα της άτυχης φοιτήτριας σε μια συσκευασία σοκολάτας.

Παράλληλα έχουν εντοπιστεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.

Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχουν ακόμα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις από τα αντικείμενα - στοιχεία που βρέθηκαν σε απόσταση 150 μέτρων από τον γκρεμό όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης.