Μαζεύεται κόσμος έξω από τη Βουλή – Κλειστό το μετρό «Σύνταγμα» και κλειστοί δρόμοι στο κέντρο

Μαζεύεται κόσμος έξω από τη Βουλή – Κλειστό το μετρό «Σύνταγμα» και κλειστοί δρόμοι στο κέντρο

Συλλαλητήριο ενόψει της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Θανατηφόρο... κοκτέιλ στο κέντρο της Αθήνας! Παρά την ισχυρή βροχόπτωση που πέφτει από το πρωί, απαντώντας στο κάλεσμα για νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία έξω από τη Βουλή που έχει απευθύνει η Επιτροπή για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος. Το ραντεβού έχει οριστεί για την πλατεία Συντάγματος στις 12 το μεσημέρι. Ήδη κάποιοι διαδηλωτές έχουν φτάσει έξω από τη Βουλή, παρά την έντονη βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 14.30 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η ψηφοφορία για κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών .

«Θα είμαστε συνεπείς στο νέο ραντεβού που ορίζουν για την κήδευση της Μακεδονίας μας» αναφέρεται στην ανάρτηση-κάλεσμα μέσω Facebook.

Κλειστό το μετρό στο Σύνταγμα

Κλειστός είναι ο σταθμός του Μετρό "ΣΥΝΤΑΓΜΑ" κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι συρμοί διέρχονται κανονικά χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Κλείνει δρόμους η Τροχαία

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμούς δρόμων έχει προχωρήσει η Τροχαία, λόγω της προγραμματισμένης συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη σημερινή ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή.

Κλειστή είναι η Βασ. Σοφίας από Χίλτον μέχρι Σύνταγμα και η Ακαδημίας από Κανάρη.

Η κίνηση στους δρόμους διεξάγεται με πολύ σοβαρά προβλήματα ούτως ή άλλως λόγω βροχής και οι οδηγοί θα είναι καλό να αποφεύγουν τις μετακινήσεις αν δεν είναι απαραίτητες.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος