Χωρίς τέλος ο αποκαλύψεις για το βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο

Χωρίς τέλος ο αποκαλύψεις για το βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο

Η μαρτυρία της αδελφής της

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο, που φέρεται να εμπλέκεται κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στο ίδιο νησί.

«Ο … της είπε να του κάνει στοματικό έρωτα. Η αδερφή μου είπε "όχι". Της έριξε ένα χαστούκι και της είπε: «Σου αρέσει το ξύλο; Για να μην φας κι άλλο συνέχισε». Πήγαν στο ενυδρείο και  κατέβηκαν από το αυτοκίνητο. Ήταν στην παραλία.  Δίπλα στις τουαλέτες. Εκεί ο …. την έβαλε να του κάνει στοματικό έρωτα και ο … της έκανε έρωτα παρά φύσιν», ανέφερε η αδελφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πατέρας της, μιλώντας την Τετάρτη στον ΑΝΤ1, είχε πει: «"Μπαμπά" μου είπε η κόρη μου "αυτοί οι δύο πριν από το συμβάν ερχόντουσαν συχνά στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές, με μαθήτριες. Και μετά από το συμβάν είχαν ξανάρθει"», είπε και πρόσθεσε: «Την ημέρα που έγινε το συμβάν δέχθηκε απειλές ότι "αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις"».

Αναφορικά με τους δυο φερόμενους δράστες, τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν. Όπως αποκάλυψε συμμαθητής του 19χρονου «εκείνο το βράδυ, πριν φύγουν με το αυτοκίνητο, ήμουν κι εγώ στην περιοχή του Ευαγγελισμού. Ξέρω κορίτσια που έχουν συνευρεθεί μαζί του. Ξέρω ότι χτυπούσε τις κοπέλες με τις οποίες ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά».

Ο 19χρονος Αλβανός αναμένεται να μεταχθεί το Σάββατο από τις φυλακές των Γρεβενών στην Ρόδο για να καταθέσει για τη νέα υπόθεση βιασμού.