«Αν πεις κάτι θα σε βιάσουμε ξανά» – Όσα είπε στον πατέρα της η 19χρονη που φέρεται να βιάσθηκε στη Ρόδο

«Αν πεις κάτι θα σε βιάσουμε ξανά» – Όσα είπε στον πατέρα της η 19χρονη που φέρεται να βιάσθηκε στη Ρόδο

«Αν υπάρχουν μάρτυρας σε εκείνη την περιοχή, που ξέρει, είδε κάτι να ενημερώσει την εισαγγελική αρχή»

Για απειλές που δέχθηκε η κόρη του, από τον 19χρονο Αλβανό και τον Ρομά που κατηγορούνται ότι την βίασαν, κάνει λόγο ο πατέρας της 19χρονης.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας της 19χρονης που σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας φέρεται να βιάσθηκε από τον 19χρονο Αλβανό και τον Ρομά ανέφερε:

«Μπαμπά λέει αυτοί οι δύο πριν από το συμβάν ερχόντουσαν συχνά εκεί πέρα στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές του σχολείου και μαθήτριες. Και μετά το συμβάν είχαν ξανάρθει.

Αυτουνού είναι γνωστή η φάτσα, περιφερόταν εδώ πέρα σίγουρα, απέναντι από το σχολείο. Κατά καιρούς τον έχουν δει.

Και τον 19χρονο και τον Ρομά. Σταματάνε κάποια αυτοκίνητα και κάνουνε παρέα με τα παιδιά που πάνε σχολείο. Συνήθως αυτοί περιμένουνε την ώρα που θα σχολάνε, τις μεσημεριανές ώρες.

Φαινόταν σαν να ήταν μια τακτική να βρούνε κοπέλα, να βρούνε το ένα, το άλλο. Ήταν καλή πηγή εδώ απ΄έξω».

Ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας στη συνέχεια έκανε έκκληση για μάρτυρες: «Αν υπάρχουν μάρτυρας σε εκείνη την περιοχή, που ξέρει, είδε κάτι να ενημερώσει την εισαγγελική αρχή γιατί θα πρέπει να κάτσουν να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους παιδί σε αυτή την κατάσταση.

Την ημέρα που έγινε το συμβάν δέχθηκε απειλές ότι "αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις". Αυτό που φοβάμαι είναι μην η οικογένεια του Ρομά μην τυχόν κάνουν οτιδήποτε. Όλα περνάνε από το μυαλό μας».