«Ο βιασμός της 19χρονης στη Ρόδο έγινε σε δυο δόσεις» – Σοκαρισμένη η μητέρα της

«Ο βιασμός της 19χρονης στη Ρόδο έγινε σε δυο δόσεις» – Σοκαρισμένη η μητέρα της

Τι λέει ο αδελφός του 19χρονου που κατηγορείται ότι την βίασε με τον Αλβανό

Σοκαρισμένη δηλώνει η μητέρα της 19χρονης που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον 19χρονο Αλβανό ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ανέφερε: «Της είπαν να πάει στο αυτοκίνητο να ακούσουν μουσική. Μια κοπέλα από την παρέα της άκουσε πώς ασφάλισαν το αυτοκίνητο μόλις μπήκαν μέσα… Ο βιασμός έγινε σε δύο φάσεις. Πήγαν πρώτα σε ένα μέρος, αλλά πήγε κόσμος και τους διέκοψε. Οπότε την πήγαν σε άλλο μέρος μετά…

Όταν γύρισε στο σπίτι είχε χόρτα στα μαλλιά και τα ρούχα. Ήταν βρεγμένη, αρπαγμένη και ολόασπρη. Νόμιζα ότι κάπου έπεσε ή με κάποιον τσακώθηκε. Δεν πήγε το μυαλό μου τόσο μακριά… Όταν ήρθε η μεγάλη κόρη μου, μετά από δύο μέρες, και την ρώτησε τι έπαθε, τότε της είπε τι έγινε… Η μικρή ήταν φοβισμένη. Πήραμε τον ψυχολόγο, πήραμε τον ψυχίατρο… Αυτός κυκλοφορούσε ακόμα έξω από το σχολείο… Επειδή το έσκασε στο τέλος και ο Αλβανός της είπε: "Φεύγεις, αλλά αυτό θα ξαναγίνει"… Από εκείνες τις μέρες δεν μπορεί να μένει μόνη της, θέλει πάντα κάποιον μαζί της…».

«Πήραν την κοπέλα με την θέληση της πάντα»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» μίλησε και ο αδελφός του 19χρονου ρομά που κατηγορείται ότι βίασε μαζί με τον 19χρονο Αλβανό τη νεαρή κοπέλα.

«Η κοπέλα ήξερε που πάνε και για ποιο λόγο πάνε… Δεν ήταν φίλοι, γνωρίζονταν ελάχιστα. Η κοπέλα ήταν παλιά συμμαθήτριά μου και έτσι την ήξερε ο αδερφός μου. Είχαμε βγει μαζί της και είχαμε πάει και στο σπίτι της… Δεν ξέρει κανείς τι συνέβη πραγματικά. Το ξέρουν μόνο οι τρεις τους.

Πήραν την κοπέλα με την θέληση της πάντα. Ήξερε η κοπέλα που πάνε και για ποιο λόγο πάνε.

Φίλοι δεν ήταν, δεν το λες κάνανε παρέα. Γνωριζόντουσαν ελάχιστα. Δηλαδή ένα γεια, τι κάνεις.

Ο αδελφός μου είναι και λίγο αφελής. Ο αδελφός μου ήθελε να γνωρίσει αυτή την κοπέλα, ήταν δικιά μου παλιά συμμαθήτρια. Κοντά σε μένα την ήξερε και ο αδερφός μου. Είχαμε βγει κάποιες φορές με την κοπελιά, είχαμε πάει και σπίτι της. Ήταν ένα κορίτσι φυσιολογικό χωρίς καμία παρόρμηση να κάνει κάτι παρά την θέληση της. Δεν πιστεύω πως έγινε χωρίς την θέληση της. Και όλο αυτό που γίνεται τώρα είναι άδικο. Δεν είχα ιδέα για ποιο λόγο είμαι εκεί για να δώσω κατάθεση. Με χτυπήσανε και έδωσα κατάθεση για να αποφύγω το ξύλο» ανέφερε ο νεαρός.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις»

Η δικηγόρος της 19χρονης ανέφερε ότι ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο» αναφέρει η δικηγόρος.

Ο δικηγόρος του 19χρονου, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Ο ίδιος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Αποδέχεται την παρουσία του στο χώρο αλλά λέει ότι ό,τι συνέβη, συνέβη με την κοινή γνώμη των όσων ήταν εκεί. Έγινε κάποια πράξη αλλά έγινε με κοινή συναίνεση όλων».

«Η μητέρα της Ελένης προχωρά σε αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες»

Την ίδια ώρα σύμφωνα ο θείος της άτυχης φοιτήτριας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο και δικηγόρος της οικογένειας, Βαγγέλης Γκιουγκής, αποκάλυψε ότι «τις προσεχείς ημέρες, η μητέρα της Ελένης θα αναφερθεί σε δύο ονόματα. Θα αναφερθεί στα δύο από τα τρία ονόματα των ατόμων που βίασαν την κόρη της το 2017. Της τα έχουν αναφέρει άτομα, των οποίων τα στοιχεία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας θα δώσει ένορκη κατάθεση και πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα έχουμε και τα αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της Ελένης, έτσι ώστε να έχουμε όλα τα στοιχεία σχετικά με το βιασμό και τη δολοφονία της».