Βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου 35χρονης που αγνοείται

Βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου 35χρονης που αγνοείται

Εκτιμάται ότι έπεσε με το όχημά της στο φράγμα Στράτου στον Αχελώο

Κομμάτια από το αυτοκίνητο 35χρονης που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι της στο Αγρίνιο βρέθηκαν στο φράγμα Στράτου στον Αχελώο.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrastimes.gr, πρόκειται για τον προφυλακτήρα του οχήματος, τον καθρέπτη και κομμάτια από την μηχανή, ενώ από την πινακίδα κυκλοφορίας οι αρχές κατάλαβαν, ότι πρόκειται για το όχημα που αναζητούσαν. Στο σημείο έσπευσαν δύτες, οι οποίοι βούτηξαν στον ποταμό, ο διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος.

Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της με το Ι.Χ. της και άμεσα η οικογένεια της ανέφερε το γεγονός στην Αστυνομία, καθώς υπάρχουν πληροφορίες, ότι έφυγε λέγοντας πως θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της. Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το όχημα έπεσε μέσα στο φράγμα, σε σημείο όπου υπάρχει βάθος περίπου 100 μέτρων. Αύριο το πρωί θα χρησιμοποιηθεί γερανός, προκειμένου να ανελκυθεί το όχημα.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν νωρίς το απόγευμα στο σημείο, οδήγησαν τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Γιάννη Πετρούτσο στο να πάρει την απόφαση για διακοπή των ερευνών και την συνέχισή τους αύριο το πρωί.