Πατούλης: Το 2019 να είναι μία χρονιά σταθμός για την πατρίδα μας

Πατούλης: Το 2019 να είναι μία χρονιά σταθμός για την πατρίδα μας

«Να αποτελέσει την αφετηρία για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής και όλης της χώρας»

«Εύχομαι το 2019 να είναι μια χρονιά σταθμός για την Πατρίδα μας. Να αποτελέσει την αφετηρία για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής και όλης της χώρας» τόνισε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ολόκληρο το μήνυμα του κ. Πατούλη:

«Η Περιφέρεια Αττικής με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να αποτελέσει μια Περιφέρεια πρότυπο που θα προστατεύει τις ζωές των κατοίκων της και θα βοηθά έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες. Όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης οι οποίες θα συμβάλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην παραμονή των νέων στον τόπο τους.

Ο χρόνος που φεύγει δεν ήταν εύκολος για πολλούς συμπολίτες μας. Τις ημέρες αυτές των εορτών η σκέψη μας είναι σε αυτούς που περνούν δύσκολα, στους μοναχικούς συμπολίτες μας, στις οικογένειες που θρηνούν για το χαμό των δικών τους ανθρώπων από τις φονικές πλημύρες και πυρκαγιές.

Η σκέψη μας είναι επίσης σε όλους εκείνους που αυτές τις μέρες δεν είναι κοντά στους δικούς τους ανθρώπους καθώς επέλεξαν το δρόμο της ξενιτιάς για να επιβιώσουν.

Η Αυτοδιοίκηση με συμμάχους τους πολίτες θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της για την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Κατά την 20ετή θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αισθάνομαι υπερήφανος καθώς βρήκα άξιους συνοδοιπόρους στην προσπάθεια υλοποίησης προγραμμάτων και κοινωνικών δράσεων που αφορούν χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Η κοινωνική αλληλεγγύη και η δικαιοσύνη αποτελούν τους βασικούς άξονες του οράματός μου για τη δημιουργία μιας πρότυπης Περιφέρειας.

Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό μας για να δημιουργήσουμε κατάλληλες συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, για να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους το 2019 να είναι μια χρονιά ενότητας, δύναμης και ανασυγκρότησης τόσο σε προσωπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Είμαι βέβαιος ότι το 2019 θα αποτελέσει μια χρονιά ορόσημο για μια Νέα Αρχή για την Αττική και όλη την Ελλάδα».