Αναρριχόταν σε διαμερίσματα από τους σωλήνες του φυσικού αερίου

Αναρριχόταν σε διαμερίσματα από τους σωλήνες του φυσικού αερίου

Συνελήφθη ένας 36χρονος Βούλγαρος που είχε διαρρήξει τουλάχιστον πέντε σπίτια

Ένας 36χρονος Βούλγαρος υπήκοος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που τον αναζητούσαν μετά από απόπειρα διάρρηξης.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα kosmoslarissa.gr, ο 36χρονος αποδείχθηκε από την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ότι παραμονές των Χριστουγέννων εμπλέκεται σε τουλάχιστον πέντε διαρρήξεις σπιτιών, με συνεργούς άλλους δύο τουλάχιστον ομοεθνείς του, ένα ανδρόγυνο ηλικίας 43 και 45 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, οι τρεις δράστες βρέθηκαν στη Λάρισα το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων, όπου μίσθωσαν δωμάτιο σε ξενοδοχείο και… έπιασαν δουλειά μόλις νύχτωσε, «χτυπώντας» σπίτια διαδοχικά σε διάφορες συνοικίες. Ο 36χρονος συνελήφθη, όταν ανέβηκε στο μπαλκόνι διαμερίσματος του 1ου ορόφου στον Άγιο Αθανάσιο και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξύπνησε, οπότε τράπηκε σε φυγή.

Η σπείρα διέρρηξε επίσης σπίτια στη Νέα Πολιτεία, στη Χαραυγή και στον Άγιο Κωνσταντίνο. Στα κλοπιμαία συμπεριλαμβάνονται κοσμήματα, τιμαλφή, ρολόγια και 500 ευρώ, ενώ βρέθηκαν πάνω του και 8.000 ρουπίες Ινδονησίας.