Φωτογραφίες από το σημείο ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου

Φωτογραφίες από το σημείο ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου

Άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν έξω από το σπίτι του

Φωτογραφίες από την επίθεση που δέχτηκε σήμερα στη Λάρισα έξω από το σπίτι του, ο διαιτητής της Super League, Θανάσης Τζήλος, δημοσιεύει το πρακτορείο Eurokinissi. Στις εικόνες, φαίνεται ο βανδαλισμός στο αυτοκίνητο του άτυχου διαιτητή και οι κηλίδες αίματος από τον τραυματισμό.

Ο Θάνασης Τζήλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ για τον ξυλοδαρμό  έχει ξεκινήσει έρευνα από την αστυνομία.

Για την επίθεση, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την επίθεση.

«Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας. Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει τη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του Αθανάσιου Τζήλου και, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αναβάλλει όλα τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.