Ένωση Αστυνομικών: Εξάρχεια – Καισαριανή, μια… μολότοφ δρόμος

Ένωση Αστυνομικών: Εξάρχεια – Καισαριανή, μια… μολότοφ δρόμος

«Κάντε, κύριοι ιθύνοντες, κάτι με τους μπαχαλάκηδες, δεν πάει άλλο»

Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή νέα καταδρομική επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων στο αρχηγείο των ΜΑΤ στην Καισαριανή με βροχή από βόμβες μολότοφ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με τη χαρακτηριστική φράση «Εξάρχεια – Καισαριανή,  μια… μολότοφ δρόμος». Στην ανακοίνωση αφού εύχονται τέτοιου είδους επίθεση να μη γίνει «θεσμός», τονίζουν ότι οι ιθύνοντες πρέπει να κάνουν κάτι με τους «μπαχαλάκηδες» γιατί «δεν πάει άλλο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Εξάρχεια – Καισαριανή , μια … μολότοφ δρόμος

Πριν λίγες μέρες όταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α. δέχθηκε επίθεση κάποιοι μας έλεγαν «μην αρχίσετε να φωνάζετε πάλι εσείς οι συνδικαλιστές, αυτή η επίθεση συμβαίνει μια φορά στα 10 χρόνια». Όμως μετά από 10 ημέρες ξανάγινε !!! Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην γίνει «θεσμός», όπως οι επιθέσεις στα Εξάρχεια.

Η απορία που εμείς έχουμε είναι ποιές μαγικές ιδιότητες έχουν όλοι αυτοί και εμφανίζονται – εξαφανίζονται τόσο γρήγορα; Δεν θα πούμε άλλα γιατί θα «τρέχουμε» πάλι με Ε.Δ.Ε. Κάντε, κύριοι ιθύνοντες, κάτι με τους μπαχαλάκηδες, δεν πάει άλλο, μην τα βάζετε με μας που το αναδεικνύουμε. Αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής δίπλα στους συναδέλφους μας. Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους σκοπούς της Δ.Α.Ε.Α. που παρά την καταδρομική τύπου επίθεση, αντέδρασαν. Δεν είναι και υπεράνθρωποι να τα κάνουν όλα, να αντιδράσουν, να καταδιώξουν, να κάνουν και συλλήψεις. Όποιος κατάλαβε - κατάλαβε…

Υ.Γ. Τα άτομα επέδειξαν τέτοια αδιαφορία και θράσος, που χτύπησαν σε ώρα αιχμής, με ανοιχτά καταστήματα και περαστικούς. Να δούμε τι άλλο θα κάνουν».

Παρακαλούμε περιμένετε ...