«Ήμουν μπροστά στον ξυλοδαρμό του 19χρονου στις φυλακές»

«Ήμουν μπροστά στον ξυλοδαρμό του 19χρονου στις φυλακές»

«Για ταπείνωση τον γδύσαμε, αυτό του αξίζει»

Μετά το βίντεο- ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου, κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, στις φυλακές Αυλώνα, ένας από τους κρατούμενους των φυλακών μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε «πως πήρε το ελάχιστο από ότι του αξίζει».

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ, ανέφερε πως ήταν «παρών» στον ξυλοδαρμό και αποκάλυψε πως η πόρτα στο χώρο που βρισκόταν ο 19χρονος ήταν ανοιχτή. Πρόσθεσε επίσης, πως στο περιστατικό συμμετείχαν επτά κρατούμενοι, οι οποίοι μάλιστα ήταν και οπλισμένοι με μαχαίρια και σίδερα. «Κανένας υπάλληλος δεν μπορεί να τον προστατέψει εκείνη την ώρα. Με επτά μαχαίρια δεν μπαίνεις να κινδυνέψεις τη ζωή σου... Αξιζε μαχαιριές».

«Ήταν συγκεκριμένη ώρα που μοίραζαν το φαγητό. Του δίνουν και φαΐ κιόλας... Δεν παραβιάστηκε καμιά πόρτα. Η πόρτα ανοίγει για το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό, τα φάρμακα. Γιατί πρέπει κάποιος να φταίει που άνοιξε η πόρτα, όταν αυτός ο άνθρωπος κατηγορείται πως πήρε μια ζωή», εξήγησε ο έγκλειστος και συμπλήρωσε «Ήμασταν επτά άτομα, αλλά δεν συμμετείχαν όλοι».

«Ο ξυλοδαρμός έγινε την ώρα του φαγητού σε παράτημα των φυλακών. Βγήκαν επτά μαχαίρια. Η φυλακή είναι γεμάτη σίδερα και μαχαίρια.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε για την επίθεση: «Επρεπε να κάνει παρέλαση και στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα μ’ αυτό που έχει κάνει... Φέρτε μας και τον Ελληνα εδώ. Για ταπείνωση τον γδύσαμε. Αυτό του αξίζει. Ήρθαν μετά οι σωφρονιστικοί και τον γλίτωσαν. Αυτό που βλέπετε είναι λίγο. Έπρεπε να κάνει παρέλαση στην Συγγρού...».