Πατέρας φοιτήτριας: Ταξίδευα στο αεροπλάνο με το φέρετρο της Ελένης

Πατέρας φοιτήτριας: Ταξίδευα στο αεροπλάνο με το φέρετρο της Ελένης

«Ήθελα να πω στον πιλότο, ανέβα πιο ψηλά για να μπορέσει το σώμα της κορούλας μου, να συναντήσει την ψυχή της»

Ανατριχίλα προκαλούν τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος στη Ρόδο. Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μετά το τέλος της κηδείας της κόρης του, μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και όσα είπε συγκλονίζουν: «Ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015 όταν η Ρόδος μας υποδέχτηκε με ήλιο και ζεστασιά. Προχθές, φεύγοντας με το φέρετρο, έβρεχε στη Ρόδο… έκλαιγε ολόκληρη η Ρόδος που μας αποχαιρετούσε με τέτοιο τρόπο».

«Ανεβαίνοντας στο αεροπλάνο δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα δάκρυα μας. Κανείς δεν μπορεί να έρθει σε τέτοια θέση που ήμουν εγώ, δηλαδή να ταξιδεύει με το αεροπλάνο και κάτω από τα πόδια του να είναι το φέρετρο της κόρης του» είπε με δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας και πρόσθεσε: «ήθελα να πω στον πιλότο, ανέβα πιο ψηλά για να μπορέσει το σώμα της κορούλας μου, να συναντήσει την ψυχή της και να ξαναζωντανέψει».

«Την πήρε ο Θεός στην αγκαλιά των αγγέλων» είπε σπαράζοντας και κατέληξε λέγοντας «Καλό παράδεισο στην κορούλα μας και να μη συμβεί σε κανέναν οικογενειάρχη τέτοιο που έγινε σε μας».