Μητέρα Γρηγορόπουλου: Το παιδί μου τα επεισόδια θα τα αποδοκίμαζε

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Το παιδί μου τα επεισόδια θα τα αποδοκίμαζε

«Ο Αλέξανδρος ήταν ένα καλοκάγαθο παιδί και δυστυχώς όπως αποδείχθηκε πολύ αθώος»

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια από το όπλο του αστυνομικού Κορκονέα.

Η μητέρα του, Τζίνα Τσαλικιάν, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τον χαμό του παιδιού της, τις «ταμπέλες» που του έχουν κολλήσει και τα συναισθήματα της για τον αστυνομικό που του αφαίρεσε την ζωή.

«Είναι κάτι που έχει στιγματίσει τη ζωή μου και εκείνη της οικογένειάς μου. Είναι μία ψυχική αναπηρία η οποία δεν διαχειρίζεται εύκολα και δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό», ανέφερε η κ. Τσαλικιάν. Και συνέχισε μιλώντας για την γραμμή υπεράσπισης του αστυνομικού: «Η παραβατικότητα του παιδιού μου δεν υπήρξε. Προέκυψε από την υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων του αστυνομικού. Ο Γκέμπελς έλεγε "συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, συκοφαντείτε"».

Στη συνέχεια έδειξε ένα μενταγιόν καρδιά που όπως είπε το είχε πάρει για να το χαρίσει στην κοπέλα του και ανέφερε «ένα παιδί που έχει αυτό το μενταγιόν μπορεί να έχει κάποια ψυχολογία επιθετική;».

Τέλος η κ. Τσαλικιάν ανέφερε ότι «ο Αλέξανδρος ήταν ένα καλοκάγαθο παιδί και δυστυχώς όπως αποδείχθηκε πολύ αθώος. Αν ζούσε το παιδί μου τα επεισόδια θα τα αποδοκίμαζε. Δεν θα ήθελε να συνδεθεί το όνομά του με βιαιοπραγίες και καταστροφές. Σπιλώνουν με τη συμπεριφορά τους τη μνήμη του Αλέξανδρου και θίγουν την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μου.