ΕΛΑΣ: Ζήτησε αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ

ΕΛΑΣ: Ζήτησε αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Λόγω της επίσκεψης του Πάπα και της επετείου του Γρηγορόπουλου

Και ξαφνικά μπορεί να μην έχουμε ντέρμπι καθώς η Ελληνική Αστυνομία, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ζήτησε την αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός αλλά και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να γίνουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος; Οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι επιφορτισμένες, τόσο με την επίσκεψη στην Ελλάδα του πάπα Φραγκίσκου, όσο και με την και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει στείλει ήδη αίτημα προς την Super League και ζητάει να μην γίνουν οι δύο αγώνες (Ιωνικός - ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17:15 και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στις 19:30 την ίδια μέρα) λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

Τι θα γίνει με την αγωνιστική λοιπόν;

Παρά το γεγονός ότι η Super League είναι αρνητική στο αίτημα της Αστυνομίας (στέλνοντας και επίσημο έγγραφο), δύσκολα θα γίνουν οι αγώνες και κατ' επέκταση η αγωνιστική. Εάν δηλαδή η Αστυνομία δεν ανάψει πράσινο φως το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το Ιωνικός-ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθούν. Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτόματα όλη η αγωνιστική είναι «αέρα». Υπάρχουν σκέψεις δηλαδή (εάν δεν κάνει πίσω η ΕΛ.ΑΣ) να μην γίνει κανένα ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

1
σχόλιο
  1. avatar Νικος Καλογεροπουλος

    Θελει να δει τον Παπα τον Παπα τον Παπα θελει να δει τον Παπα ο (Αθηναικος).Τελικα η Ελληνικη αστυνομια ειναι μονο για να κοβει κλησεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...