Μπλόκα στη Φθιώτιδα για δύο ύποπτα αυτοκίνητα

Μπλόκα στη Φθιώτιδα για δύο ύποπτα αυτοκίνητα

Οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το ένα από τα δύο οχήματα και εξαφανίσθηκαν

Πληροφορία πως δύο ύποπτα αυτοκίνητα κινούνταν από την Φωκίδα προς την Φθιώτιδα μέσω Γραμμένης Οξιάς, σήμανε συναγερμό στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπερχειάδας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα tvstar.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πληροφορία δόθηκε από το κέντρο της Αστυνομίας στη Φθιώτιδα περίπου στις 12:30 το μεσημέρι και οι αστυνομικοί της Σπερχειάδας κινήθηκαν αμέσως προς τα όρια των περιφερειακών ενοτήτων Φθιώτιδας και Φωκίδας, από το Γαρδίκι προς την Γραμμένη Οξιά.

Τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους ανέφεραν, ότι σε κάθε αυτοκίνητο, ένα Passat και μία Mercedes, επέβαιναν από δύο άτομα, που ήταν ύποπτα για κλοπές οχημάτων. Στο σημείο στήθηκε μπλόκο και οι αστυνομικοί περιμέναν τους τέσσερις υπόπτους. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, καθώς στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι και πάγος, που δυσχεραίνει την κίνηση οχημάτων.

Το ένα από τα δύο οχήματα, η Mercedes, βρέθηκε εγκαταλειμμένη. Το ένα λάστιχο της ήταν σκασμένο, ενώ οι δράστες είχαν αφαιρέσει το άλλο λάστιχο, αφήνοντας το αυτοκίνητο πάνω στο γρύλο. Οι άγνωστοι, χρησιμοποιώντας το άλλο αυτοκίνητο, κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Η κινητοποίηση διήρκεσε μέχρι τις 17:30, αφού πλέον δεν υπήρχε κανένα ίχνος των υπόπτων.

Φωτογραφία αρχείου