Σοκάρει η ομολογία του 19χρονου: Την πετάξαμε ζωντανή στα βράχια

Σοκάρει η ομολογία του 19χρονου: Την πετάξαμε ζωντανή στα βράχια

Πανελλήνιο σοκ προκαλεί η ομολογία του 19χρονου αλλοδαπού για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο

Πανελλήνιο σοκ προκαλεί η ομολογία του 19χρονου αλλοδαπού για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, οι δύο δράστες πέταξαν το κορίτσι στα βράχια ενώ ήταν ζωντανή. Ο 19χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι εκείνος δεν ήθελε να την πετάξουν στην θάλασσα, ενώ η φοιτήτρια τους ικέτευε να την πάνε στο νοσοκομείο.

Ο 19χρονος αναφέρει ότι με την κοπέλα διατηρούσε σχέσεις το τελευταίο διάστημα. «Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μού είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο», φέρεται να είπε στην ομολογία του ο 19χρονος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, εκεί «ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεψα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε».

«Μού είπε... Πάμε να το τελειώσουμε... Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους» ομολόγησε ο 19χρονος δράστης.