Συνελήφθη δάσκαλος Δημοτικού για παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη δάσκαλος Δημοτικού για παιδική πορνογραφία

Σε χωριό της Βοιωτίας

Ένας 41χρονος δάσκαλος Δημοτικού σχολείου σε χωριό της Βοιωτίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσαν υπολογιστές και ό, τι άλλο σχετικό βρήκαν, ενώ πέρασαν χειροπέδες στον δάσκαλο, ο όποιος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λιβαδειάς. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδος δήλωσε στην ιστοσελίδα, ότι είναι ενήμερος για το γεγονός, σημειώνοντας όμως, ότι δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι, όσο η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

Περιορίστηκε μόνο να επιβεβαιώσει ότι ο δάσκαλος έχει απομακρυνθεί από το σχολείο και ότι θα παρακολουθήσουν την πορεία της υπόθεσης που βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο δάσκαλος είχε εγκατασταθεί στο χωριό από τις αρχές της σχολικής χρονιάς, ωστόσο ελάχιστοι τον είχαν συναντήσει στο δρόμο, καθώς περιγράφεται ως άτομο χωρίς πολλές συναναστροφές, που δεν έβγαινε από το σπίτι του.