Κάθειρξη 7 ετών για ασέλγεια σε βάρος μεθυσμένης

Κάθειρξη 7 ετών για ασέλγεια σε βάρος μεθυσμένης

Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό παρά την απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα

Σε ποινή κάθειρξης 7 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορούνταν για την πράξη της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος 25χρονης -τότε- στο Φεστιβάλ της Αρβανίτσας στο Κυριάκι Βοιωτίας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Η συγκεκριμένη πράξη φέρεται να είχε διαδραματιστεί το 2013, με τον κατηγορούμενο να έχει εκμεταλλευτεί τη μέθη της 25χρονης, προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις. Καταδικάστηκε μάλιστα πρωτοδικώς από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου σε κάθειρξη 8 ετών, ασκώντας έφεση και λαμβάνοντας περιοριστικούς όρους μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Ωστόσο, το 2015 βρέθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος σε υπόθεση που αφορούσε ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού, για την οποία καταδικάστηκε σε 10ετη κάθειρξη.

Το συγκεκριμένο στοιχείο φαίνεται ότι ήταν καθοριστικό για την απόφαση της έδρας, που ομόφωνα κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο, παρά την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα, που εξέφρασε αμφιβολίες για την κατάχρηση σε ασέλγεια, περιγράφοντας στην αγόρευσή του μια συνεύρεση δύο ενηλίκων, που βρισκόντουσαν σε χαλαρή ελευθεριότητα. Το ίδιο υποστήριξε και η συνήγορος του κατηγορουμένου, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε δόλος, αλλά υπήρχε χαλαρή διάθεση λόγω μέθης, όπως είπε και ως ενήλικες γνώριζαν και οι δύο τι γινόταν, κάτι που έγινε με τη μη αντίδραση της εγκαλούσας.

Ακριβώς το αντίθετο υποστήριξε ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, ότι το αδίκημα δηλαδή διαπράχτηκε, αφού ο κατηγορούμενος γνώριζε τι έκανε. Η κοπέλα όμως, όπως περιέγραψαν και οι φίλες της, που κατέθεσαν και ήταν μαζί της στην επίμαχη συναυλία, είχε χάσει τις αισθήσεις της και προσπαθούσε να θυμηθεί τι είχε συμβεί, αφού είχε ξεκινήσει για την τουαλέτα και βρέθηκε ημίγυμνη φορώντας το πουκάμισο του κατηγορούμενου.

Για την υπόθεση ακούστηκαν αρκετές μαρτυρίες, ανάμεσά τους κι αυτή της Ελληνίδας συζύγου του Πακιστανού, με την οποία έχει κάνει οικογένεια εδώ και 20 χρόνια, έχοντας μάλιστα και τρία παιδιά. Όλοι τους μόνιμοι κάτοικοι σε περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς. Τελικά η πρωτόδικη απόφαση μειώθηκε κατά ένα χρόνο, ενώ τη νέα ποινή θα την εκτίσει, αφού ολοκληρώσει τη 10ετη κάθειρξη, που του επέβαλε το ΜΟΔ Χαλκίδας για την υπόθεση με την 11χρονη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...