Στα Τίρανα για τη σορό του γιου του ο πατέρας του Κατσίφα

Στα Τίρανα για τη σορό του γιου του ο πατέρας του Κατσίφα

Φέρεται να μεσολάβησε ο Πρόεδρος της Αλβανίας προκειμένου να λάβει τέλος το μακάβριο σήριαλ

Στα Τίρανα μεταβαίνει, προκειμένου να παραλάβει τη σορό του γιου του μεταβαίνει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, όπως μετάδωσε η ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 35χρονου αναμένεται να παραλάβει τη σορό του γιου του από το νεκροτομείο Τιράνων και να την μεταφέρει στο Αργυρόκαστρο.

Συγγενείς και φίλοι θα μπορέσουν να θρηνήσουν το παιδί τους για μια ημέρα, καθώς η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει την Πέμπτη. Η σορός του 35χρονου θα αποδοθεί στους οικείους του μετά από 10 ημέρες, οπότε έπεσε νεκρός από σφαίρες Αλβανών αστυνομικών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε η παρέμβαση του Προέδρου της Αλβανίας Ίλιρ Μέτα, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε απευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες. Ο κ. Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ώστε να γίνει η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

Ο πατέρας του 35χρονου είχε ζητήσει να παραλάβει τη σορό του 3 μέρες μετά το θάνατο και αφού παραιτήθηκε πρώτα από την παράλληλη πραγματογνωμοσύνη από Έλληνα ιατροδικαστή. Το αίτημα του Γιάννη Κατσίφα παραδόθηκε στο Γραφείο της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων και ύστερα από πολυήμερη αργοπορία φέρεται να εξέδωσε την θετική απάντησή της χθες.