Έγινε η ταφή του κρανίου της Αγγελικής Πεπόνη – Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης

Έγινε η ταφή του κρανίου της Αγγελικής Πεπόνη – Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης

Αναζητούν τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση του θανάτου της 26χρονης

Σε πολύ βαρύ κλίμα έγινε η ταφή του κρανίου της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη, στην Πρέβεζα. Με αυτό τον τρόπο έκλεισε ένας κύκλος στην οικογενειακή τραγωδία που είχε μείνει «ανοικτή» από το 2010 οπότε η άτυχη Αγγελική είχε εξαφανιστεί και δεν είχα εντοπιστεί ίχνη της.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου της Βρυσούλας Πρέβεζας όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

Το κρανίο της Αγγελικής βρέθηκε στις 14 Οκτωβρίου στην ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε τάφρο. Μετά από εξετάσεις DNA ταυτοποιήθηκε ότι το κρανίο άνηκε στην Αγγελική.

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της εξαφάνισης της 26χρονης Αγγελικής

Η υπόθεση, όμως, δεν τελειώνει εδώ αφού με την ταυτοποίηση του κρανίου ανοίγει ξανά ο φάκελος καθώς όλα δείχνουν δολοφονία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρεβέζης, το οποίο και έγινε δεκτό για να ξεκινήσουν και πάλι οι έρευνες για να ριχτεί φως στις συνθήκες του θανάτου της 26χρονης Αγγελικής.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»: «Δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε οκτώ χρόνια για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση στην υπόθεση που η εκπομπή σας ανέδειξε. Τα συνοδά στοιχεία είναι σημαντικά σε τέτοιες περιπτώσεις εξιχνιάσεων και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο δικαστικό αγώνα».

Με τη νέα τροπή των πραγμάτων, θα ξεκινήσει νέος κύκλος ερευνών με καταθέσεις προσώπων και μαρτύρων που εμπλέκονται στη υπόθεση.

Το μήνυμα της αδελφής της 26χρονης Αγγελικής

Με μια ανάρτηση στο Facebook αποχαιρέτισε την Αγγελική η αδελφή της, Κατερίνα.

Το μήνυμα της Κατερίνας Πεπόνη:

«Μίλησα παντού μπροστά από κάμερες, πίσω από τηλέφωνα αλλά αυτό που δεν είπα δυνατά ούτε καν ψιθυριστά είναι ότι πονάω και κλαίω σα μικρό παιδί. Δεν είμαι δυνατή, δεν είμαι ούτε καν ψύχραιμη, είμαι απλά άνθρωπος… και ως άνθρωπος πονάω όπως όλοι, κλαίω όπως όλοι και σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που αγαπήσατε την Αγγελική μου, χωρίς κάποιοι, και είναι πολλοί, να την γνωρίζατε...

Ψάχνω σε τραγούδια, σε στίχους, σε σας.,να απαλυνω το αβάσταχτο φορτίο του να είμαι αδερφή ενός υπέροχου, γλυκού, συμπονετικου πλάσματος γιατί αυτά και πολλά πολλά ακόμη ήταν η αδερφή μου η Αγγελική μου, η Αγγελική μας...

Καλό Ταξίδι αδερφούλα...».