Πρέβεζα: Ψάχνουν σύνδεση του κρανίου και 26χρονης που αγνοείται 8 χρόνια

Πρέβεζα: Ψάχνουν σύνδεση του κρανίου και 26χρονης που αγνοείται 8 χρόνια

Εκτεταμένες έρευνες παρουσία αστυνομικών αλλά και πολιτικών παραγόντων ενώ αποστραγγίζεται η τάφρος μήπως υπάρξουν και άλλα ευρήματα

Το μυστήριο μόλις ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή όταν στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών, ανακαλύφθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο. Γύρω δεν βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για να ριχτεί φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Από σήμερα το πρωί βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποστράγγισης της τάφρου μέσα στην οποία βρέθηκε το μακάβριο εύρημα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι εργασίες γίνονται μετά από εντολή του διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας κ. Σιόρεντα και παρουσία του αντιδημάρχου, κ. Ματέρη, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα atpreveza.

Αφού από την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε πως το κρανίο ανήκει σε νεαρή γυναίκα και πως ο θάνατός της τοποθετείται περίπου 10 χρόνια πριν άνοιξε και πάλι η υπόθεση εξαφάνισης μιας 26χρονης.

Οι συγγενείς της αγνοούμενης έχουν δώσει δείγμα DNA και μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες αναμένεται το πόρισμα των εξετάσεων για το αν το κρανίο ανήκει πράγματι στην νεαρή που αγνοείται από το 2010.