Τα συγχαρητήρια των πολιτικών στο «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια

Τα συγχαρητήρια των πολιτικών στο «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια

Τα συγχαρητήριά τους στο Λευτέρη Πετρούνια για τη νέα συγκλονιστική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό του, έστειλαν οι πολιτικοί

Τα συγχαρητήριά τους στο Λευτέρη Πετρούνια για τη νέα συγκλονιστική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό του, έστειλαν οι πολιτικοί.

«Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη» ανέφερε στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να γράφει μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων» έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Εξαιρετική χαρακτήρισε τη νέα επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Η νέα εξαιρετική επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια, που του εξασφάλισε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, παρά το γεγονός ότι προκρίθηκε στον τελικό ενώ ήταν τραυματισμένος, τοποθετεί τον Έλληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής. Η επανάληψη του άθλου του τόσες φορές δείχνει την επιμονή, την αγωνιστικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του».

«Δεν υπάρχει ρεκόρ που να μην το σπάει» ανέφερε επίσης στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση, για 3η συνεχόμενη φορά, του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ. «Πρόκειται για μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής και του ελληνικού αθλητισμού, που δείχνει την τεράστια αξία του, αλλά και τη μαχητικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, καθώς και σε όσους στήριξαν τον Λευτέρη Πετρούνια στον δρόμο για την επιτυχία του» καταλήγει το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

«Η ψυχή και το πείσμα του τον οδήγησε πάλι στην κορυφή» ανέφερε στο Twitter η Φώφη Γεννηματά.

«Πολλά συγχαρητήρια για τον τρίτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο σου, που σε καθιστά ένα θρύλο της ενόργανης γυμναστικής. Η επιτυχία σου αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού επιτεύχθηκε παρά τον τραυματισμό σου. Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στον προπονητή σου και σε όσους συνέβαλαν σ' αυτή την επιτυχία» υπογραμμίζει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συγχαρητήριο μήνυμά του στον Λ. Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

«Ευχαριστούμε Λευτέρη, μας συγκίνησες. Σήκωσες την Ελλάδα στα χέρια σου για 3η συνεχόμενη φορά! Την ανέβασες ψηλά» έγραψε στο Twitter ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και συνέχισε: «Έστειλες αισιόδοξο μήνυμα δύναμης, αντοχής, ανώτερου ήθους στους Έλληνες και στον κόσμο Μοιραζόμαστε μαζί σου την περηφάνεια και την χαρά σου».

Παρακαλούμε περιμένετε ...