Σεσημασμένος για ναρκωτικά σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο Κατσίφας

Σεσημασμένος για ναρκωτικά σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο Κατσίφας

Είχε συλληφθεί το 2008 στο Χαλάνδρι για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης

Σεσημασμένος για ναρκωτικά ήταν σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έχασε την ζωή του σε ένοπλη συμπλοκή με Αλβανούς αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2008 στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης. Ο 35χρονος Έλληνας ομογενής και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, είχε μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας του ζήτησαν να κατεβάσει την Ελληνική σημαία που είχε αναρτήσει στον σταυρό, στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την Αλβανική Αστυνομία, ο Κατσίφας αντέδρασε, πήρε ενα Kalashnikov και πήγε προς τα βουνά κοντά στις Βουλιαράτες.

Οι ειδικές δυνάμεις RENEA τον καταδίωξαν, τον περικύκλωσαν και τον κάλεσαν να παραδοθεί. Εκείνος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας άνοιξε πυρ, στο οποίο απάντησαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.