Μαθητές βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι με χρήματα

Μαθητές βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι με χρήματα

Από μία κάρτα-μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου βρήκαν τον ιδιοκτήτη του

Τρεις μαθητές του Δημοτικού βρήκαν στο δρόμο πορτοφόλι με χρήματα, όμως δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να το κρατήσουν και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ανήλικα αγόρια βρήκαν μέσα στο πορτοφόλι μια κάρτα-μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου και έτσι αναζήτησαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Οι τρεις μαθητές επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και παρέδωσαν το πορτοφόλι, ενώ το προσωπικό της Βιβλιοθήκης επικοινώνησε άμεσα με την κάτοχο του, στην οποία και μετέφεραν το ευχάριστο νέο. Η ίδια επισκέφτηκε τη Βιβλιοθήκη, συναντήθηκε και ευχαρίστησε τα παιδιά για την εξαιρετική τους χειρονομία.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, ο οποίος και προσκάλεσε τα παιδιά και τους γονείς τους στο Δημαρχείο, με σκοπό να τους συγχαρεί, αλλά και να γίνει ευρύτερα γνωστή η εξαιρετική αυτή πράξη των τριών μαθητών. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Μας γεμίζει όλους χαρά αυτή η εξαιρετική χειρονομία. Το έχω πει πολλές φορές άλλωστε, η νέα γενιά του Μαλεβιζίου μας κάνει με πολλούς τρόπους υπερήφανους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές μας, τον Μάνο Αναστασάκη, τον Μανώλη Τσαφαντάκη και τον Λευτέρη Απλαδά, όπως επίσης αξίζουν και πολλά μπράβο στις οικογένειές τους, που έχουν καταφέρει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αυτές τις ηθικές αξίες».

Παρακαλούμε περιμένετε ...