Η ΕΛ.ΑΣ. «ακουμπά» τον δράστη που πέταξε φωτοβολίδα σε 19χρονη στο Αγρίνιο

Η ΕΛ.ΑΣ. «ακουμπά» τον δράστη που πέταξε φωτοβολίδα σε 19χρονη στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο δράστης είναι νεαρός σε ηλικία και κάτοικος της περιοχής

Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη του τραυματισμού της 19χρονης Μαρίας, περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πορεία για την επέτειο μνήμης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1 και το agrinionews.gr, ο δράστης είναι νεαρός σε ηλικία, κάτοικος της περιοχής και στόχος του ήταν να χτυπήσει αστυνομικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, δεν σχηματίστηκε ακόμη δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου ωστόσο οι αστυνομικές αρχές φέρονται να είναι κοντά και σε αυτό το στάδιο.

Υπό την πίεση της κοινής γνώμης άλλωστε, μεσολάβησε μεθοδική έρευνα της τοπικής Αστυνομίας που αξιοποίησε πλάνα από κάμερες, γενετικό υλικό ενώ τις τελευταίες ημέρες έγιναν και πολλές προσαγωγές. Έναν περίπου μήνα μετά το περιστατικό, συνέβη την 18η Σεπτεμβρίου, αναμένονται οι συγκεκριμένες εξελίξεις για την υπόθεση και ενδεχομένως και ανακοίνωση της Αστυνομίας όταν θα σχηματιστεί η δικογραφία.

Υπενθυμίζουμε, πως η 19χρονη βρισκόταν στο κέντρο της πόλης όταν μία φωτοβολίδα ναυτικού τύπου την πέτυχε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω αναίσθητο. Η  Μαρία πλέον αναρρώνει στο σπίτι της  ενώ η οικογένεια προσανατολίζεται  να υποβάλει αγωγή κατά του δημοσίου.

Φωτογραφία: agriniopress.gr