60χρονος Κρήτη: Δεν θυμάμαι τίποτα για το φονικό, έχω σκοτάδι

60χρονος Κρήτη: Δεν θυμάμαι τίποτα για το φονικό, έχω σκοτάδι

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε ο 60χρονος - Τι είπε στους αστυνομικούς

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση όντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε σε βάρος του δράστη της δολοφονίας της 53χρονης γυναίκας στην Κρήτη.

Ο 60χρονος βρέθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ζήτησε να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι (12.00) της Παρασκευής όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Το φονικό έχει συγκλονίσει από χθες το πανελλήνιο όταν ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης επιτέθηκε με μανία στην 53χρονη σκοτώνοντας την εν ψυχρώ.

Ο 60χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς

Σοκ προκαλούν όσα αναφέρθηκαν σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Σεφανίδου, στην οποία έγιναν γνωστά τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 60χρονος δράστης της αιματηρής δολοφονίας.

«Δεν θυμάμαι τίποτα για τη στιγμή που έγινε το φονικό. Έχω σκοτάδι» φέρεται να είπε ενώ στην συνέχεια αλλάζοντας στάση και κλαίγοντας μίλουσε με τα καλύτερα λόγια για το θύμα και την οικογένεια του: «Τους φρόντιζα και με φρόντιζαν, περνούσαμε τις γιορτές μαζί και ήταν η ζωή μου. Με προστάτευαν και τους προστάτευα . Ήταν τα παιδιά μου».

Στο μεταξύ, το τελευταίο επεισόδιο του δράματος παίχτηκε στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου όπου τελέστηκε η κηδεία της 53χρονης. Συγγενείς και αρκετοί φίλοι ήταν παρόντες στο αντίο στην τελευταία της κατοικία με τα τέσσερα παιδιά της, από δύο διαφορετικούς γάμους, να ξεσπούν σε λυγμούς.