Με τρία χτυπήματα σκότωσαν τον 52χρονο στην Αργολίδα

Με τρία χτυπήματα σκότωσαν τον 52χρονο στην Αργολίδα

Τι ανέφερε ο ιατροδικαστής

Τρία χτυπήματα στην ινιακή και τη βρεγματική χώρα φέρει, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 52χρονος που βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι του, στην κοινότητα Σχινοχώρι της Αργολίδας.

Σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή, ο 52χρονος, που βρέθηκε νεκρός δίπλα από το κρεβάτι του, είχε δεχθεί χτυπήματα με θλων όργανο όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση και ήδη έχουν συλλεχθεί στοιχεία μέσα από το σπίτι, ώστε να αξιολογηθούν, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις.

Ο 52χρονος, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο τους σε απόμερο μέρος του χωριού και τον εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος συγγενικό του πρόσωπο που του πήγαινε φαγητό.

Πιθανότερο κίνητρο θεωρείται η ληστεία αλλά οι έρευνες της αστυνομίας σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες στρέφονται και στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος καθώς κάποια κομμάτια του παζλ δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας. Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης από το τμημα ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.