Πληροφορίες ότι βρέθηκε DNA στο μαχαίρι στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Πληροφορίες ότι βρέθηκε DNA στο μαχαίρι στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές

Γενετικό υλικό του Ζακ Κωστόπουλου εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια, όπου έχασε τη ζωή του ο 33χρονος.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ δεν έχουν βρει ολοκληρωμένα αποτυπώματα πάνω στο μαχαίρι που να μπορούν να ταυτοποιηθούν και αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι το έπιασαν διάφορα άτομα μέχρι να παραδοθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το μαχαίρι είχε βρεθεί στο κοσμηματοπωλείο στην έρευνα που ακολούθησε τα όσα τραγικά συνέβησαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες, το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο κοσμηματοπώλης καθώς και το δεύτερο πρόσωπο που έχει καταγραφεί στα βίντεο να χτυπάει τον Κωστόπουλο έχουν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος τους. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους.