Μήνυση κατά Κωνσταντινέα από κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό του

Μήνυση κατά Κωνσταντινέα από κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό του

Ο εκ των φερομένων ως δράστης υποστηρίζει ότι δεν συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα για ψευδορκία μάρτυρα, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε κατηγορούμενος για την επίθεση εναντίον του.

Όπως ανέφερε η συνήγορός του «ο εντολέας μου εμπλέκεται (σ.σ. στην επίθεση εναντίον του βουλευτή) χωρίς να έχει καμία σχέση, γιατί δεν ήταν παρών στο συμβάν και μάλιστα ήταν στο εξωτερικό». Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα. Η υπόθεση είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο στις 25 Σεπτεμβρίου και είχε αναβληθεί για σήμερα 5 Οκτωβρίου.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας δέχθηκε επίθεση στις 23 Σεπτεμβρίου από ομάδα περίπου 30 ατόμων κατά δήλωσή του, έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας. Οι εναγόμενοι βαρύνονται με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού. Η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας αναβλήθηκε, διότι απουσίαζε για λόγους υγείας συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων. Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση εναντίον του βουλευτή κατηγορούνται συνολικά δέκα άτομα.