Νεκρός βρέθηκε μετά από 24 ημέρες αγνοούμενος στη Βοιωτία

Νεκρός βρέθηκε μετά από 24 ημέρες αγνοούμενος στη Βοιωτία

Βρέθηκε σε απόκρημνη και δύσβατη περιοχή κοντά στην κορυφή του Ελικώνα

Σε μια απόκρημνη πλαγιά του Ελικώνα βρέθηκε από κτηνοτρόφο που είχε βγάλει για βοσκή, 84χρονος που είχε εξαφανιστεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο ορεινό όγκο του Ελικώνα, κοντά στο χωριό του την Αγία Άννα (Κούκουρα) Λιβαδειάς, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τη Λιβαδειά, αλλά και η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, αφού ήταν δύσκολη η ανάσυρση της σορού του άτυχου 84χρονου. Όταν εξαφανίστηκε, Πυροσβέστες του Τοπικού Κλιμακίου, η Κυνοφιλική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, μαζί με δεκάδες εθελοντές όλων των ηλικιών από το χωριό χτένισαν όλη την περιοχή, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Μάλιστα στις έρευνες συμμετείχε και το drone της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που «χτένισε» στην κυριολεξία απότομες πλαγιές, όπου δεν μπορούσε να πατήσει άνθρωπος προκειμένου να αποκλείσουν όλα τα ενδεχόμενα. Παρόλα αυτά οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Ωστόσο οι δικοί του άνθρωποι δεν σταμάτησαν ποτέ να τον αναζητούν.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, ο 84χρονος είχε ανέβει πολύ πιο ψηλά στο βουνό, απ΄ ότι νόμιζαν, προφανώς για να μαζέψει κάποια από τα γίδια του κοπαδιού, που είχαν ξεφύγει. Εκεί έγινε το κακό και από κάποιο ατύχημα σε δύσβατη περιοχή έπεσε στο γκρεμό. Σήμερα που ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού, ο οποίος φέρεται να είναι και συγγενής του 84χρονου, ανέβηκε πιο ψηλά για τον ίδιο λόγο και τελικά εντόπισε τον άτυχο βοσκό νεκρό, 24 ημέρες μετά από την εξαφάνισή του.

Φωτογραφία αρχείου

Παρακαλούμε περιμένετε ...